Translate

2012-07-17

You wanna be blond again?

I dag i frisøren havde vi en helt mørkebrun (og den var tæt på sort) hun ville være blondine igen. Selvfølgelig kan dette ikke lade sig gøre over en omgang - og mit første og vigtigste råd i den her sammenhæng er IKKE at gøre det selv!


Hendes hårfarve var meget ala den her, vi lavede striber i hele håret og derefter en toningsfarve - dette kostede 699 samlet, inkl. kur og silvershampoo efter.

Hendes hårfarve endte i den her farve.


En gang til,  så kan hendes hårfarve blive sådan her.


Hvis I absolut mener at de penge har ikke ikke, skal i regne med at bruge omkring 2 til 8 afblegninger, hvor I også i et par dage render rundt med rigtig orange hår. Det er det der er fordelen ved at gå til en frisør, det er de færreste der rent faktisk lader folk gå ud af deres salon med orange, tisgult hår!

Men jeg kan anbefale en udtrækning fra L'oreal, en simpelt en man kan købe i Matas, men håret bliver helt orange eller gult. Hvis I absolut mener at I vil gennemføre det, ville jeg personligt købe to og trække det ud med et mellemrum på to uger, og imellem tiden bruge silvershampoo for at få det gule så meget ud af håret som muligt! Derefter har Schwarzkopf blond farve som også trækker det gule ud af håret - afhængigt af hvor lyst håret nu er blevet så farv en til to gange - højst! Hvis der stadig er mørke striber eller gule så brug Schwarzkopf lyse striber i den lyseste tone - ALT der er nævnt her kan købes i Matas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar